Jdi na obsah Jdi na menu
 


králičí nebíčko

Zde můžete zveřejnit své vzpomínky na vaše ušáčky, kteří odešli a už s námi nejsou....

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Promotion site

(Tommystest, 19. 11. 2023 2:42)

Hello dear friend, I would like to offer placement of your link (or links) on different platforms of the internet such as: forums, blogs, comments and much more. . .

Increase your Visibility Boost Your Seo Rank - Get Organic Traffic From Google. Ranking in Google isn’t hard. All you need is a healthy number of backlinks from referring domains that have authority and trust in Google’s eyes.

This Backlinks Service Benefits:

1. Easily get Google rankings

2. Get a lot of traffic from Google

3. You can earn from the website in different ways

4. Increase Domain Authority (DA)

Quality guaranteed !

PRICE - 10$

WhatsApp: +1 (251) 840-379
Email: promotionyoursites@gmail.com

Drahá Mišinko

(P, D, R, 15. 8. 2018 3:42)

"Mišinko, děkujeme ti za krásné a nezapomenutelné chvíle s tebou. Byla jsi úžasný člen rodiny a nejlepší kámoš :), který si nás vždy poctivě vyslechl a hlavně nejstatečnější králíček na světě. Moc nás mrzí, že už tu nejsi s námi. ❤Máme tě moc rádi a vždy na tebe budeme vzpomínat.❤Snad se jednoho dne opět shledáme."

Kralicku miminko

(Verca, 23. 4. 2018 11:53)

Miminko naše milované,

Narodil ses 1.9.2017 a umřel nam včera (streda)18.4.2018 v 9:30 hod v mem náručí. Říkali jsme mu Miminko a bude me, manzelovi a kralicimu kamaradovi moc chybět. Umřel náhle z ničeho nic, bez znamky nějaké nemoci.

Strašně moc mi chybíš a máme tě všichni moc rádi a nikdy na tebe nezapomeneme. Byl jsi nas novy clen rodiny. Byl jsi pro nás vším a teď musíme žít bez tebe. Bolí mě To a hlavně To, jak bezbranne si umíralo v me náručí a ja ti nemohla pomoct.

Moc tě mám ráda miminko moje. Ještě že jsem ti to stihla říct, než si naposledy vydechlo.
Nikdy na tebe nezapomenu.

Miminko moje

Jedinečná králičí holčička ;(

(Isabela, 7. 3. 2015 16:03)

Můj králíček, miláček, navždy zůstane v mém srdci, snad už si teď hraje a hopká v králičím nebíčku..

Jméno: Sněženka
Plemeno: zakrslý králík beran
Barva: Bílá s hnědými flíčky
Datum narození: 6.2.2011
Datum úmrtí: 6.3.2015
Příčina smrti: Během úleku (dosud nevím čeho se lekla) dostala infarkt, během 15 minut na mě naposledy mrkla, a v poklidu odešla... Pamatuju na ten její vyrovnaný výraz :,) :,(
Jinak pro všechny, nebojte, váš králíček vás má rád a bude v nebíčku na vás čekat, dokud se spolu zase nesetkáte.. :)

Mí zesnulí králíčci

(julísek, 25. 11. 2012 19:23)

Když jsem byla hodně malá,rodiče mi koupili na Vánoce krásného králíčka.pojmenovala jsem ho Bobek.Byl to velký mazel a nejlepší králíček vůbec.Ale po čtyřech letech odešel na králičí mor i přesto že byl očkován.Asi za 5 let jsem si pořídila králičici Bexi.Byla celá bílá a měla krásné oči.6ila se mnou asi 2-3 roky,ale potom zemřela,zřejmě na nějakou chorobu.Brečela jsem asi týden.Ještě teď my je po ní smutno :( ........Nakonec jsem se rozhodla pro králíčka Šmudlu ale ten po nešťastné nehodě,kdy jeho klec mamka zapoměla zatížit (když byl na zahradě) a utekl.Už jsem ho nikdy nenašla.Bylo mi po něm hodně smutno,i když ho mí sourozenci neměli v oblibě.Potom dlouho nic...Až zase asi po 2 letech.Byla jsem týden v nemocnici se slepým střevem a vrátila jsem se v den svých narozenin.Doma mě čekalo krásné mláďátko králíčka.Jmenuje se Šmudlinka a užíváme si spolu moc hezkých chvílí.Děkuju že jsem zde mohla zveřejnit svůj komentář.

Můj email:juliezetkova@seznam.cz
Skype:juliezetkova
Určo napište!!!!!!!